home » press area

Press Area

User i regjistruar

Identifikohu
Fjalekalimi
   

Plotesoni modulin anash per te vizituar panairin.


 

Nese ju nuk jeni i regjistruar, ju lutem plotesoni formularin me poshte.

Emer*
Mbiemri*
E-mail*
Gazeta*
* fushat e kerkuara

Privatsia
Sipas Dekretit ligjor 196/2003 si dhe modifikimeve t mvonshme, deklarohet se t dhnat e regjistruara kan pr qllim informimin mbi inisiativat tona, ato do t prpunohen elektonikisht konform ligjeve n fuqi. I interesuari gzon t drejtat sipas dekretit t lartprmendur, pr rrjedhoj n cdo moment mund t konsultohet , modifikoj apo anulloj duke drguar nj e-mail: info@greentirana.com.
Procesor I t dhnave sipas ktij dekreti sht Green Tirana shpk Rruga Nikolla Tupe Pallati nr 1 Ap. 30 - 1001 Tiran, Albanian.
Regjistrimi n Newsletter
Lexuar e autorizuar*

Kodi I Sigurise *